👉 INFO

Magazin za đake i studente "EVROPA NA DLANU" je nastao sa idejom da đacima i studentima olakša dolazak do informacija koje su bitne za njihovo školovanje i dalje usavršavanje. Omogućava im da sačuvaju dragoceno vreme u pronalaženju kvalitetnih informacija i sadržaja. Magazin inspiriše sve one koji su željni da svoj dan obogate lepim, konstruktivnim i korisnim sadržajima i informacijama. Magazin "EVROPA NA DLANU" bavi se aktuelnim đaćkim i studentskim pitanjima, doprinosi poboljšanju obrazovanja mladih i njihovoj edukaciji, razvoju nauke, kulture, sporta... Podstiče razmišljanje o pravim životnim vrednostima.

[right-post]

O nama


Magazin za đake i studente "EVROPA NA DLANU"  je nastao sa idejom da đacima i studentima olakša dolazak do informacija koje su bitne za njihovo školovanje i dalje usavršavanje.

Omogućava im da sačuvaju dragoceno vreme u pronalaženju kvalitetnih informacija i sadržaja. Magazin inspiriše sve one koji su željni da svoj dan obogate lepim, konstruktivnim i korisnim sadržajima i informacijama.

Magazin "EVROPA NA DLANU" bavi se aktuelnim đaćkim i studentskim pitanjima, doprinosi poboljšanju obrazovanja mladih i njihovoj edukaciji, razvoju nauke, kulture, sporta... Podstiče razmišljanje o pravim životnim vrednostima. 

Impressum 💕

Redakcija OnLine Magazina "EVROPA NA DLANU", okupila je saradnike sa bogatim iskustvom iz tradicionalnog i modernog online novinarstva, koji poštujući norme i kodekse objektivnog i aktuelnog izveštavanja, svakog dana, svojim sve brojnijim čitaocima, pružaju informacije i zanimljivosti  iz Srbije i Evrope sa akcentom na dešavanjima interesantnim pre svega za mlađu populaciju korisnika i čitalaca magazina.


Pristanak na ugovor o  privatnosti podataka Magazina 

Korišćenjem usluga Magazina za đake i studente "EVROPA NA DLANU"  pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane Magazina "EVROPA NA DLANU", kao što je izneto ugovorom o privatnosti prikupljenih podataka i pravilima njihovog korišćenja.

Ako odlučimo da izmenimo ugovor o privatnosti, unećemo izmene u ovaj dokument tako da ste uvek upoznati sa informacijama koje prikupljamo i kako ih koristimo.


Informacije o sigurnosti na Internetu

Magazin za đake i studente "EVROPA NA DLANU"  može da sadrži linkove ka spoljnim web sajtovima  trećih fizičkih i pravnih lica.

Magazin za đake i studente "EVROPA NA DLANU" takođe može da sadrži oglase i reklame trećih lica i nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih web sajtova, reklama ili oglasa.

Magazin za đake i studente "EVROPA NA DLANU" ne deli individualne lične podatke koje mu dostavite sa trećim licima čiji linkovi se nalaze na www.evropanadlanu.com, izuzev ako nije drugačije određeno ugovorom.


Mobilna, Android i iPhone verzija Magazina “EVROPA NA DLANU”

Poštovani posetioci Magazina “EVROPA NA DLANU” obaveštavamo Vas da smo u svoju ponudu uvrstili i optimizovanu mobilnu, Andoid i iPhone verziju sajta. 

Dizajn sajta je prilagođen korisnicima svih mobilnih uređaja novije generacije koji poseduju mogućnost povezivanja na internet i podršku za XHTML tehnologiju.

Putem sajta prilagođenog za mobilne telefone možete da pročitate sve vesti i rubrike na sajtu. Sajt je veoma  lak i pregledan za pretragu svih sadržaja.


Šifra delatnosti: 

6312 Informacione uslužne delatnosti

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget