ZVEZDARA NA DLANU Uskoro besplatna aplikacija

Besplatna aplikacija "Zvezdara na dlanu", osmišljena u cilju promovisanja kulture, kulturnog nasleđa i kvalitetnog načina života u tom kraju prestonice


Besplatna aplikacija "Zvezdara na dlanu", osmišljena u cilju promovisanja kulture, kulturnog nasleđa i kvalitetnog načina života u tom kraju prestonice, zvanično je predstavljena u četvrtak, 13. decembra, u zgradi GO Zvezdara.


Vodeći se potrebama stanovnika opštine, kao i brojnih posetilaca, aplikacija obuhvata spomenike, institucije i druge ustanove, Muzej na otvorenom, ali i ugostiteljske objekte koji upotpunjuju kulturno turističku mapu Gradske opštine zvezdara.

Uz svaki unos, bilo da je reč o spomeniku, instituciji ili komercijalnom objektu, aplikacija nudi detaljan opis, kontakt podatke, radno vreme i naravno mapu koja je interaktivna i može pomoći da se locira najkraći put. Imajući u vidu brojnost stranih gostiju u Beogradu, a samim tim i na Zvezdari, ona nudi mogućnost korišćenje na srpskom i engleskom jeziku u punom obimu, navodi se u saopštenju.

"Zvezdara na dlanu" nudi i opciju informisanja o novostima i događanjima, kako bi omogućila građanima i posetiocima da budu pravovremeno obavešteni i da uzmu učešća u kulturnom životu prestolnice.Izvor: blic.rs
Ознаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget