Hoću-neću baš taj fakultet!

Udruženje mladih entuzijasta će od 1. do 3. februara 2019. godine održati konferenciju za učenike srednjih škola iz Srbije.

Udruženje mladih entuzijasta će od 1. do 3. februara 2019. godine održati konferenciju za učenike srednjih škola iz Srbije. 


Profesori će kroz predavanja pomoći učenicima da lakše izaberu fakultet koji će studirati, ili ih približiti željenom. Ono što može uticati na tvoju odluku da se prijaviš je činjenica da je svim učesnicima uz minimalnu novčanu participaciju obezbeđen smeštaj u hotelu ”Banjica” koji se nalazi u Sokobanji, gde ćeš sa svojim vršnjacima spavati i boraviti tri dana.  Projekat se realizuje već deseti put i do sada je učestvovalo preko 4000 srednjoškolaca koji su odabrali pravi fakultet.  

Ova trodnevna konferencija ima cilj da učenicima srednjih škola Srbije pomogne pri izboru fakulteta koji će upisati, kao i profesije kojom će se baviti. 

Ako se prijaviš, imaćeš priliku da čuješ predavanja istaknutih profesora i stručnjaka iz oblasti ekonomije, prava, arhitekture, medicine, hemije, mašinstva, organizacionih nauka, dramskih umetnosti, filozofije i mnogih drugih. Predavanja su interaktivna, zanimljiva i ne zahtevaju predznanje.


Prijavi se ovde!

Ознаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget