Pop zvezda u nastajanju

Zovem se Teodora-Tara Stojanović i živim u Beogradu. Imam 16 godina i pored redovnog školovanja bavim se pevanjem. Volim sve što ima veze sa muzikom i umetnošću. Pevanjem se bavim od osnovne škole, a ljubav prema muzici sam pokazivala još od malena. U ranom detinjstvu bavila sam se i plesom. Išla sam u Osnovnu baletsku školu "Luj Davičo" ali sam zavolela više pevanje, tako da sam odlučila da odustanem od plesne škole i da se posvetim svom pevačkom talentu.

Razgovaramo sa našom mladom i perspektivnom muzičkom nadom

Zdravo svima! Zovem se Teodora-Tara Stojanović i živim u Beogradu. Imam 16 godina i pored redovnog školovanja bavim se pevanjem. Volim sve što ima veze sa muzikom i umetnošću. Pevanjem se bavim od osnovne škole, a ljubav prema muzici sam pokazivala još od malena. U ranom detinjstvu bavila sam se i plesom. Išla sam u Osnovnu baletsku školu "Luj Davičo" ali sam zavolela više pevanje, tako da sam odlučila da odustanem od plesne škole i da se posvetim svom pevačkom talentu.


Takmičila sam se na raznim školskim pevačkim manifestacijama, a takodje i na takmičenjima na televiziji. Učestvovala sam u drugoj sezoni Pinkovih Zvezdica i osvojila 19. mesto, odnosno stigla sam do četvrt finala. Samim tim što sam znala da to nije bilo sve što mogu da pokažem, odlučila sam da se prijavim ponovo za četvrtu sezonu koja je sada u toku. Zadovoljna sam jer sam trenutno stigla do čevrtog kruga. Nadam se da ću ove godine postići još veći uspeh nego na prethodnom takmičenju, i da će se trud koji sam ulagala za ove dve godine učenja i rada isplatiti. 

Takodje, bavim se i foto-modelingom. Otkrila sam svoj talenat za modeling pre par godina. Obožavam da stanem pred kameru. Slikala sam se za razne firme i modne stranice, a po meni omiljeni i najuspešniji shooting dosad bio je za “Buzz Sneaker Station”. Slikala sam se za njihovu novu "Converse Metallics" kolekciju. To je za mene predstavljalo najveći uspeh u mojoj dosadašnjoj modeling karijeri. 

Što se tice pevačke karijere i žanra koji najviše volim, definitivno mogu reći da bih u budućnosti volela da budem pop zvezda. Oprobala sam se u različitim žanrovima, ali mi pop muzika najviše odgovara.  Uostalom, to je nešto što oduvek volim da slušam. Mogu reći da sam zadovoljna sa mojim dosadašnjim uspehom, i da ću nastaviti vredno da radim na svom usavršavanju. Kao prvo, sledeće godine planiram da snimim svoju prvu pesmu. To je nešto što sam oduvek želela, i kao što kažu članovi žirija u Pinkovim Zvezdicama, kao tinejdž zvezda, sada je pravo vreme za to. Za ovu priliku pripremam nešto interesantno, i u mom fazonu. Nadam se da će Vam se dopasti. A do tada, nastavite da me pratite i podržavate u Pinkovim Zvezdicama!

Sve moje nastupe možete pronaći na YouTube-u i Dailymotion-u. Svima Vam želim puno uspeha, zdravlja i sreće u Novoj 2018. Godini. Poručujem Vam da radite na sebi, i da nikada ne odustajete od svojih snova! Srećna Nova Godina svima!  

Evo i dva linka mojih Covera, koje sam napravila sa sestrom, pa poslušajte :) 



Evropa na Dlanu
Autor: S.R.V.
Fotografije: Edvard Nalbantjan

Ознаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget