OSSI – konkurs za aktivne članove

U sklopu formulara, imaćete mogućnost da odaberete izbor od dva tima čiji član želite da postanete, u zavisnosti od sektora za koji ste se opredelili (svaki sektor ima više timova). Vaša kreativnost, odgovornost i spremnost za rad kao i neiscrpna energija su upravo ono što se traži, a sve što treba da uradite jeste da popunite ovaj formular do 15. decembra.

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI), koja ove godine proslavlja svoj dvadeseti rođendan, je međunarodna, neprofitna, nevladina i apolitična organizacija osnovana od strane srpskih studenata.


Od samog osnivanja, OSSI je imao za cilj da okupi srpske studente u inostranstvu, omogući im lakši povratak u zemlju i promoviše Srbiju u svetu. Došlo je i to vreme da OSSI ponovo okupi sjajne, mlade, perspektivne ljude!

Konkurs za aktivne članove OSSIja je počeo 15. novembra i trajaće mesec dana (do 15. decembra). Pozicije su otvorene u svim sektorima, dok detaljne opise sektora, kao i samih timova možete pronaći ovde.


Sektori za koje se možete opredeliti su:
  • Sektor za medije;
  • Sektor za finansije i unutrašnje poslove;
  • Sektor za lokalne ogranke.
U sklopu formulara, imaćete mogućnost da odaberete izbor od dva tima čiji član želite da postanete, u zavisnosti od sektora za koji ste se opredelili (svaki sektor ima više timova).

Vaša kreativnost, odgovornost i spremnost za rad kao i neiscrpna energija su upravo ono što se traži, a sve što treba da uradite jeste da popunite ovaj formular do 15. decembra. Želimo vam sreću i nadamo se da ćete postati deo ovog vrednog i inspirativnog tima – OSSI tima!  

Autor: Milan Ristić

Datum Isteka: 16/12/2017
Ознаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget