Zlatna nagrada za softverske stručnjake iz Srbije

Na najstarijem evropskom konkursu u internet industriji “Best of Swish Web” softverski stručnjaci iz Srbije osvojili su zlatnu nagradu za svoj rad.

Na najstarijem evropskom konkursu u internet industriji “Best of Swish Web” softverski stručnjaci iz Srbije osvojili su zlatnu nagradu za svoj rad.Zlato su dobili za projekat “Relaunch Sunrise. Mobile First”, koji je izabran kao najbolji u konkurenciji 400 prijavljenih.

Isti projekat timu iz Srbije doneo je i srebro za upotrebljivost i posebno priznanje za najuspešnije primenjenu digitalnu transformaciju.

Ova nagrada uručuje se rešenjima koja upotrebljavaju digitalnu tehnologiju za unapređenje poslovanja, a tim iz Srbije na takmičenju je učestvovao kao deo međunarodnog tima vodeće švajcarske softverske agencije “Namics i Sunrise”.

Predstavnica beogradskog “Namicsa”, Ketrin Simon istakla je da je projekat na kome su radili softverski stručnjaci iz Srbije izabran za najuspešniji u konkurenciji najboljih švajcarskih IKT kompanija koje osvajaju priznanja na svetskoj i evropskoj sceni.

– Stručni žiri istakao je da rešenje naših inženjera ozbiljno pristupa izazovima digitalizacije, kao i da je korišćeni “mobile first” pristup omogućio jasno prisustvo na mreži i to na veoma funkcionalan način – rekla je Simon.

Osim tri priznanja za “Relaunch Sunrise. Mobile First” projekat, “Namics” međunarodni timovi na ovogodišnjem takmičenju osvojili su još osam nagrada u različitim kategorijama.

– Ovakav bilans nagrada samo je pojačao naše ambicije da razvijamo kvalitetna digitalna rešenja, da se fokusiramo na potrebe korisnika i da budemo inovativni – rekla je Simon.

“Best of Swich Web” je najprestižniji konkurs u Švajcarskoj i najstariji u evropskoj internet industriji, a ove godine održan je 17. put u Cirihu uz 400 prijavljenih rešenja.

Zlatna, srebrna i bronzana nagrada dodeljuju se u 12 kategorija, a kao posebna priznanja uručuju se “Swich Digital Transformation Award” i “Master of Swich Web”.Izvor: tanjug.rs / edukacija.rsОзнаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget