UVODE SE NOVA PRAVILA: Fiskulturne sale ne mogu da se iznajme

Vesna Nedeljković, pomoćnik ministra za predškolsko i osnovno obrazovanje, najavila je da će izdavanje fiskulturnih sala do 21 sat biti zabranjeno. Zbog iznajmljivanja, profesori ne mogu da održe nastavu, pa se deca smrzavaju napolju. - Zdravlje dece nam je na prvom mestu i uradićemo sve kako bismo rešili taj problem - rekla je Nedeljkovićeva. Plan je da radnim danima termini budu rezervisani samo za školarce, koji će moći besplatno da treniraju. - Svesni smo da škole imaju ogromnu zaradu od izdavanja fiskulturnih sala, ali zbog dobrobiti naše dece to moramo da ukinemo - rekao je Miloš Blagojević, savetnik ministra.

Vesna Nedeljković, pomoćnik ministra za predškolsko i osnovno obrazovanje, najavila je da će izdavanje fiskulturnih sala do 21 sat biti zabranjeno.Zbog iznajmljivanja, profesori ne mogu da održe nastavu, pa se deca smrzavaju napolju.

- Zdravlje dece nam je na prvom mestu i uradićemo sve kako bismo rešili taj problem - rekla je Nedeljkovićeva.

Plan je da radnim danima termini budu rezervisani samo za školarce, koji će moći besplatno da treniraju.

- Svesni smo da škole imaju ogromnu zaradu od izdavanja fiskulturnih sala, ali zbog dobrobiti naše dece to moramo da ukinemo - rekao je Miloš Blagojević, savetnik ministra.


E.K.
Izvor: kurur.rs
Ознаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget