Promocija knjige ,,Život na dlanu"

Vedrog duha i puna optimizma prebrodila je teške trenutke. Sve u slavu života. Knjiga "Život na dlanu" posvećena je svim ženama sveta.


U punoj dvorani Malog pozorišta “Duško Radović" naša proslavljena jugoslovenska dramska glumica Nađa Rodić, promovisala je romansiranu biografiju ,,Život na dlanu". Romanom je obuhvaćen prebogat život i rad glumice u pozorištu u kome je igrala više od tri decenije. Vedrog duha i puna optimizma prebrodila je bol života.
Priča od koje zastaje dah i steže srce, velika hrabrost glumice da se suoči sa opakom bolešću ili sa crnim đavolom kako ga naziva. Intimna ispovest o životu i traženju zračka svetlosti i nade u najtežim trenucima.

Sa svakom terapijom slavila je život.

O glumici Nađi Rodić govorili su Akademik Radomir Ivanović, filmski reditelj Dragoslav Lazić, glumica Branka Veselinović, doktor specijalista ginekolog Vanja Milošević i glumac Tomo Kuruzović.

Odlomke iz knjige čitali su glumci Zoran Miljković, Aleksandra Anđelković i Katarina Dimitrijević.


Na početku i na kraju promocije gledali smo inserte iz koreoprojekta Modus vivendi u izvođenju najstarijih članica Baletskog studija Ružica, na muziku Eriksera u koreografiji Ružice Stanković Stojković, koja predstavlja njeno viđenje života sa svim ljudskim slabostima i vrlinama, a sve u slavu života, jer zašto nam je život dat?
Pevali su Jasna Đokić,nn solistkinja orkestra RTS-a i Aleksa Nedeljković, koji sa svojih 17 godina, neguje našu izvornu etno muziku.

Glumice Nađa Rodić i Melita Bihali

Vedrog duha i puna optimizma prebrodila je teške trenutke. Sve u slavu života. Knjiga "Život na dlanu" posvećena je svim ženama sveta.Tekst: Violeta Tamindžić
Fotografije: Nikica Kukolj
Ознаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget