Neće biti manje budžetskih studenata

Ukupan broj budžetskih studenata biće isti kao i prethodne godine, odnosno neće biti smanjivan, izjavio je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić.

Ukupan broj budžetskih studenata biće isti kao i prethodne godine, odnosno neće biti smanjivan, izjavio je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić.Upitan da prokomentariše najave sa Beogradskog univerziteta da će ove godine primati manje studenata na budžet, Verbić je rekao da to nije tačno.

„Ukupan broj budžetskih studenata je u dlaku isti kao i prethodne godine“, rekao je ministar novinarima posle regionalne konferencije „Politike i praksa inkluzivnog obrazovanja u jugoistočnoj Evropi“.

Govoreći o studentima koji su se žalili zbog smanjenja broja rokova i rekli da pregovaraju sa resornim ministarstvom, Verbić je potvrdio da se vode razgovori, ali i ocenio da bi bilo bolje da studenti uče.

„Bilo bi bolje da uče nego da pregovaraju sa Ministarstvom, ali istina je da pregovaraju i učinićemo nešto za njih“, istakao je Verbić.Izvor: Tanjug.rs
Ознаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget