Upoznajte Velimira Ivića

Na međunarodnoj šahovskoj sceni Velimir je aktuelni vicešampion Evrope (Batumi, Gruzija 2014.), treći na Evropskom školskom prvenstvu (Novi Sad, Srbija 2013.), i šesti na kadetskom svetskom prvenstvu (Maribor, Slovenija, 2012.), a na Evropskom prvenstvu u rapidu osvaja četvrto mesto (Budva, Crna Gora 2013.). Igrajući za reprezentaciju Srbije na Balkanskom prvenstvu do 16 godina (Cetinje, Crna Gora, 2012.), osvojio je prvo mesto sa impresivnim rezultatom od 6 pobeda u 6 partija. Velimir trenira šah od svoje sedme godine i član je šahovskog prvoligaškog kluba ITAKA iz Beograda, kao i drugoligaškog šahovskog kluba BEOGRAD. Osvajač je brojnih pehara i medalja (34 medalje i 17 pehara). Autor: EVROPA NA DLANU

Velimir Ivić, trinaestogodišnji Beograđanin, aktuelni je prvak Beograda u šahu u svom uzrastu, kao i prvak Srbije u redovnom šahu i brzopoteznim oblicima šaha (rapid i blic).  


Na međunarodnoj šahovskoj sceni Velimir je aktuelni vicešampion Evrope (Batumi, Gruzija 2014.), treći na Evropskom školskom prvenstvu (Novi Sad, Srbija 2013.), i šesti na kadetskom svetskom prvenstvu (Maribor, Slovenija, 2012.), a na Evropskom prvenstvu u rapidu osvaja četvrto mesto (Budva, Crna Gora 2013.).

Igrajući za reprezentaciju Srbije na Balkanskom prvenstvu do 16 godina (Cetinje, Crna Gora, 2012.), osvojio je prvo mesto sa impresivnim rezultatom od 6 pobeda u 6 partija. 

Velimir trenira šah od svoje sedme godine i član je šahovskog prvoligaškog kluba ITAKA iz Beograda, kao i drugoligaškog šahovskog kluba BEOGRAD. Osvajač je brojnih pehara i medalja (34 medalje i 17 pehara).


Autor: EVROPA NA DLANU
Ознаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget