Upoznajte Aleksandra Ilijovskog

Aleksandar Ilijovski, slobodno možemo da tvrdimo, svrstava se u red najvećih muzičkih mladih talenata u Srbiji. Aleksandar je rođen 2002. godine, i danas je učenik trećeg razreda muzičke škole „Stevan Mokranjac“ iz Kraljeva, izdvojeno odeljenje u Vrnjačkoj Banji, u klasi profesorke Anuške Nikolić i povremenu saradnju sa profesorkom Majom Jokanović .

Aleksandar Ilijovski, slobodno možemo da tvrdimo, svrstava se u red najvećih muzičkih mladih talenata u Srbiji. Aleksandar je rođen  2002. godine, i danas je učenik trećeg razreda muzičke škole „Stevan Mokranjac“ iz Kraljeva, izdvojeno odeljenje u Vrnjačkoj Banji, u klasi profesorke Anuške Nikolić i povremenu saradnju sa profesorkom Majom Jokanović . 


U toku dosadašnjeg školovanja učestvovao je na velikom broju takmičenja gde je postigao zapažene rezultate. Tako je u periodu od 2011-2014. godine na međunarodnim takmičenjima u Nišu i Ohridu osvojio ukupno četiri prve nagrade, a na republičkom takmičenju u Beogradu u periodu od 2012-2014. godine osvojio je četiri prve nagrade sa 100 poena i titulom laureata kategorije.  


Na takmičenju "Mladi virtouz" u Beogradu, u periodu od 2010-2014.godine, Aleksandar je osvojio ukupno pet prvih nagrada sa postignutih 100 poena, a dva puta je bio i laureat kategorije. Na Festivalu muzičkih škola Srbije u periodu od 2013-2014.godine osvaja opet tri prve nagrade sa 100 poena, a na Otvorenom takmičenju "Binički" u Beogradu 2013. i 2014. godine osvaja specijalnu i prvu nagradu sa maksimalnim brojem poena i titulom laureata takmičenja.  


Od Aleksandra sa pravom očekujemo da i ove godine nastavi sa samopregornim radom i uspesima na takmičenjima.


Autor: EVROPA NA DLANU
Ознаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget