Upoznajte Milicu Drobac

Na 57. muzičkom festivalu u muzičkoj školi "Jovan Bandur" koja se nalazi u Pančevu, osvojila je treću nagradu, a već sledeće 2014. godine osvojila je drugo mesto.To je za Milicu, kako sama kaže, bilo jedno veliko iskustvo i jedna od najdražih nagrada, i dodaje: "muzika je svuda oko mene, odzvanja svojim ritmom, osećam je srcem i dušom, muzika je ono što volim i što me čini srećnom". AUTOR: EVROPA NA DLANU


Učenica osnovne škole u Minićevu Milica Drobac, rođena je 07.06.2001.godine u Zaječaru. Pored osnovne škole, Milica pohađa i osnovnu muzičku školu "Predrag Milošević" u Knjaževcu  odsek harmonika, u klasi Saše Dejanovića. 


Svoj prvi nastup imala je za novogodišnji koncert 29.12.2010.godine, a već na svojim prvim međuokružnim takmičenjima harmonikaša u Negotinu i Knjaževcu tokom sledeće tri godine osvajala je prva mesta. 


Na 57. muzičkom festivalu u muzičkoj školi "Jovan Bandur" koja se nalazi u Pančevu, osvojila je treću nagradu, a već sledeće 2014. godine osvojila je drugo mesto.To je za Milicu, kako sama kaže, bilo jedno veliko iskustvo i jedna od najdražih nagrada, i dodaje: "muzika je svuda oko mene, odzvanja svojim ritmom, osećam je srcem i dušom, muzika je ono što volim i što me čini srećnom".


AUTOR: EVROPA NA DLANU
Ознаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget