Upoznajte Tijanu Miletić


Tijana Miletić, rođena 26.01.2001. godine, odličan je učenik osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Knjaževca i VI razreda, odsek klavira, škole za osnovno muzičko obrazovanje „Predrag Milošević“ iz Knjaževca. Tijana uči nekoliko stranih jezika i aktivan je član hora, orkestra i dramske, literarne i recitatorske sekcije u školi. Član je i beograske dramske sekcije „ Buba- mara“.


Učestvovala je i osvojila više nagrada na mnogobrojnim opštinskim i gradskim takmičenjima iz srpskog jezika i književnosti, matematike, biologije, istorije i likovnog stvaralaštva.

Kao učesnik smotre „Molitva pod Midžorom“ kao vokalni solista izvorne narodne muzike, osvaja 3.mesto (2009.), zatim smotre „Panadžur“ kao vokalni solista izvorne narodne muzike, osvaja 1.mesto (2012.), a na „Trećoj smotri scenskog stvaralaštva“ u Leskovcu osvaja specijalnu nagradu za muzičku interpretaciju (2013.). Takođe, na opštinskim takmičenjima recitatora osvaja više prvih nagrada.


22 Feb 2011 - Tijana Miletić - klavir
kompozicija "Sonatina" G-dur, I stav - Beethoven
klasa: Branislava Jovanović 


Značajne rezultate postigla je i na klavirskim takmičenjima, od kojih se posebno izdvajaju prvo mesto i 95 poena na XIV-om Takmičenju malih pijanista u Vranju 2010. godine, i drugo mesto, 82 boda, na 58.festivalu muzičkih i baletskih škola Srbije u Užicu 2014.godine.Autor: EVROPA NA DLANU
Ознаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget