Prijavite se za MBA stipendije


COTRUGLI Business School će i 2015.godine dodeliti 12 stipendija najboljim menadžerima za međunarodno akreditovane MBA programe. Reč je o stipendijama na  vodećoj poslovnoj školi u regionu Jugoistočne Evrope, koja pred Srbije, deluje i na tržištima Makedonije, BiH, Slovenije, Hrvatske, Rumunije, Bugarske i od skoro, Austrije i Crne Gore.

Prijavite se za MBA stipendije do 20.marta, 2015. godine!


Za svaki program (Executive MBA i MBA) dodeljuje se jedna puna i pet polovičnih stipendija, u ukupnoj vrednosti preko 115.000 evra.  Selekcijski proces se sastoji iz tri kruga:

1. Online prijava ovde, gde možete popuniti kratki aplikacijski formular
2. Individualni intervju sa stipendijskom komisijom
3. Stipendijsko finale: 4. april 2015. (MBA program) i 5. april 2015. (Executive MBA program) gde se najbolji menadžeri bore za jednu od 12 stipendija

Uslovi konkurisanja za stipendije:


Executive MBA program 
 Završen fakultet
 Aktivno znanje engleskog jezika
 Najmanje 5 godina menadžerskog iskustva


MBA program
 Završen fakultet
 Aktivno znanje engleskog jezika


Programi za koje se dodeljuju stipendije razlikuju se po nivou menadžmenta i godinama radnog iskustva polaznika. Oba programa su medjunarodno akreditovana od strane AMBA asocijacije i pružaju visokoprofesionalnu poslovnu edukaciju.  AMBA akreditaciju takodje poseduju najprestižnije poslovne škole, kao što su INSAED, IMD, London Business School, ESCP Europe, Bocconi i mnoge druge.

Učite kroz razmenu ideja, znanja i iskustva lidera iz cele regije!

Pored polaznika iz Srbije, E/MBA programe na COTRUGLI Business School pohađaju i polaznici iz regiona: Makedonije, Bugarske, BiH i Rumunije. Takođe, jednom godišnje, predavanja se organizuju zajedno sa generacijom koja okuplja polaznike iz Slovenije i Hrvatske. Pored veština i ekspertize svetskih predavača, iskustvo i raznovrsnost polaznika iz cele regije dodatno obogaćuje stečena znanja kroz razmenu poslovnih ideja i praktičnih saveta.

Strukutura polaznika, u odnosu na pozicije sa kojih dolaze, govori da je preko 70% njih na rukovodećim pozicijama u većim ili manjim organizacijama, bilo kao direktori kompanija i sektora ili kao samostalni preduzetnici. Polaznici programa nisu samo ekonomisti i menadžeri iz finansijskog sektora, već i iz farmaceutskih, građevinskih, inženjerskih, IT, telekomunikacionih, FMCG i mnogih drugih kompanija.

Ukupan broj ljudi koji su prošli kroz MBA programe na COTRUGLI Business School iznosi preko 1,500 što kroz niz dodatnih aktivnosti poput Alumni događaja, foruma, COTRUGLI dana, konferencija, sportskih sadržaja, pozorišta, putovanja, bioskopa i večera omogućuje lokalno i regionalno umrežavanje.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i prijavite se da osvojite jednu od 12 prestižnih MBA stipendija do 20.marta  2015. godine!


Iskustva dosadašnjih polaznika COTRUGLI Business School:

Prednosti Executive MBA programa su podeljene na dve kategorije: usvajanje strukturnih znanja i veština poslovanja kao i razmena iskustava sa oko 50 profesionalaca koji će vam postati prijatelji do kraja programa.
Vasil Gocevski, Seavus Group, Operations Manager

Ja bih preporučila EMBA program svima koji žele da napreduju, izgrade svoju poslovnu mrežu u regionu i podele mnoštvo zabavnih i korisnih trenutaka.
Boriana Velikova, Glaxo Smith Kline, Category Manager

Osećam da imam više samopouzdanja u svom poslovnom okruženju. Kao preduzetnik, smatram da je najveća prednost programa velika mreža novih prijatelja i poslovnih mogućnosti.
Nikola Mikavica, Goldcut, Vlasnik

Sam proces dobijanja stipendije je veoma interesantan i izazovan, ali istovremeno i iscrpljujuć i zahtevan. Svakako, već pri prvom modulu shvatite da je vredelo svakog truda i da ste okruženi ljudima željnim napredovanja, učenja i dokazivanja. Kao i u samom procesu dobijanja stipendija, očekujte nemoguće tokom cele godine.
Dejana Jeremić, Delhaize Group, Interactive Manager


*Izvor: BIZLife

Ознаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget