Maturanti, ne znate na koji ćete fakultet? Sajam obrazovanja počinje u martu

“A šta ćeš ti da studiraš” pitanje sa kojim se ovih dana verovatno susreće većina maturanata srednjih škola biće 6. i 7. marta slogan 12. međunarodnog sajma obrazovanja u hotelu “Cromne Plaza” na Novom Beogradu.Kako izabrati odgovarajući fakultet? Šta nude domaći, a šta strani univerziteti? Da li je bolji privatni ili državni fakultet? Za koje master studije se opredeliti? - su verovatno preostala pitanja koja muče maturante, a na koje odgovore mogu dobiti na Sajmu obrazovanja koji nosi ime “EDU fair”.


EDU fair namenjen je maturantima koji žele da nastave svoje školovanje, studentima koje interesuju master studije i stipendije, ali i visokoškolskim institucijama koje mogu da predstave svoje studije i programe.

Na sajmu EDUfair 2015, preko 80 domaćih i inostranih fakulteta i visokih škola iz Srbije i 15 zemalja predstaviće svoje studijske programe, i posetiocima će ukazati na veliki izbor i mogućnosti koje imaju pri biranju njihovog daljeg školovanja i budućih karijera. EDUfair je godinama verni partner i savetnik za preko 5.000 mladih ljudi koji posete sajam.

I ove godine pokrovitelji EDUfair-a su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Grad Beograd. Država počasni gost je Austrija, koja će srpskim studentima predstaviti mogućnosti studiranja na austrijskim univerzitetima.

Obrazovni sistem u Austriji jedan je od najcenjenijih u Evropi jer svojim kvalitetnim programima akademskog i stručnog osposobljavanja ističe značaj kombinovanja teorijskog i praktičnog znanja, što studente priprema da odgovore zahtevima svetskog tržišta.


Izvor: http://www.blic.rs

Ознаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget