Grad će nastaviti da investira u obrazovanje


Prijem povodom školske slave Sveti Sava održan je večeras u Skupštini grada Beograda, a gradonačelnik Siniša Mali poručio je da će grad nastaviti da investira u obrazovanje


BEOGRAD - Prijem povodom školske slave Sveti Sava održan je večeras u Skupštini grada Beograda, a gradonačelnik Siniša Mali poručio je da će grad nastaviti da investira u obrazovanje.
 
Mali je prosvetnim radnicima česitao slavu i zahvalio na svemu što rade za učenike u Beogradu, ističući da je grad puno investirao u obrazovanje i da će nastaviti to da čini.
 
"Hvala za strpljenje i energiju koju pružate našoj deci. Deca su naše bogatstvo, budućnost grada i Srbije i zato treba da uradimo sve što možemo da ih izvedemo na pravi put", rekao je Mali.
 
Prema njegovim rečima, Beograd je tokom prošle godine investirao u više od 140 osnovnih i srednjih škola, otvorena je nova Osnovna škola "Danilo Kiš" u naselju Stepa Stepanović, najboljim učenicima dodeljene su vredne knjige...
 
"Sa takvom politikom nećemo stati. Naša je obaveza da stvorimo okruženje, a na vama da prenesete svoje znanje deci", istakao je gradonačelnik.
 
 
Izvor: tanjug.rs
Ознаке:

Post a Comment

[facebook][blogger]

Contact Form

Name

Email *

Message *

© Copyright 2014 | "EVROPA NA DLANU" | Informacione uslužne delatnosti |. Theme images by sndr. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget